Διαλέξτε το κατάλληλο κόκκινο χρώμα για τα μαλλιά σας

κοκκινες αποχρωσεις 2013Το κόκκινο χρώμα είναι μια τάση της μόδας που δεν δείχνει να χάνει την δυναμική της, παρότι βρίσκεται στην επικαιρότητα αρκετό καιρό. Οπότε αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποια απόχρωση, αλλά δεν ξέρετε ποια θα είναι καλύτερη για εσάς, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω που παραθέτουμε για εσάς.

Ανοιχτές κόκκινες αποχρώσεις

Δεν υπάρχει άλλο χρώμα σαν το ανοικτό κόκκινο ή χάλκινο χρώμα, και είμαι σίγουρος ότι αν έχετε συναντήσει κάποια γυναίκα στο δρόμο με ένα από τα παραπάνω χρώματα, δεν την έχετε ξεχάσει εύκολα.

Σε ποιες ταιριάζει:  Φυσικές ξανθιές και όσες έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, μπορείτε να υποστηρίξετε άνετα αυτό το χρώμα. Οι φυσικές κοκκινομάλλες μπορούν ακόμα να δώσουν μια άλλη ένταση στο χρώμα τους με μια χάλκινη απόχρωση. Όσες έχετε μπλε μάτια θα έχετε μια όμορφη αντίθεση με τους συγκεκριμένους τόνους του κόκκινου.

Ζωντανές κόκκινες αποχρώσεις

Ένα έντονο, ζωντανό κόκκινο χρώμα είναι τέλειο για αυτές που δεν φοβούνται να έχουν ένα ”κοίτα με” look.

Σε ποιες ταιριάζει: Όσες έχετε καστανά ή σκούρα χρώματα στα μαλλιά και μέτριους τόνους στο δέρμα. Όσες έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το χρώμα, αλλά να είστε προετοιμασμένες για ένα πολύ, πολύ έντονο αποτέλεσμα. Αν έχετε ψυχρούς τόνους στο δέρμα σας, σκούρα μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια, αυτό το χρώμα θα κολακεύει όλα τα χαρακτηριστικά σας.

 

Σκούρες κόκκινες αποχρώσεις

Οι σκούρες κόκκινες αποχρώσεις πλησιάζουν αρκετά σε βιολετί αποχρώσεις, και είναι τόσο σκούρες που θα χρειαστεί να βγείτε στον ήλιο για να φανεί καθαρά το κόκκινο στο χρώμα σας.

Σε ποιες ταιριάζει:  Οι σκούρες κόκκινες αποχρώσεις είναι ιδανικές για φυσικές κοκκινομάλλες που θέλουν να κάνουν μια αναβάθμιση στο χρώμα τους, σε κάτι πιο λαμπερό και με περισσότερο βάθος. Ακόμα οι μελαχρινές μπορούν να κολακευτούν πολύ με αυτό το χρώμα. Οι ξανθιές φίλες μας, μπορούν να το υποστηρίξουν σχετικά, με βάρος κυρίως στην αντίθεση που θα έχουν με τα φυσικά χρώματα τους. Αν έχετε σκούρο χρώμα δέρματος θα δείχνετε υπέροχες με αυτόν τον τόνο του κόκκινου.